VISAR 1-40 (93)1 2 3 Sista 100 per sida

Förgreningskablar & Grenuttag.

Grenuttag är ett enkelt sätt att utöka antalet eluttag i ens hem. Flera modeller och färger av grenuttag, skarvsladdar och sladdvindor att välja på. Hög kvalité och modeller som är godkända inomhus och utomhus i sortimentet

Om grenuttag.

Grenuttag löser många problem i hemmet när de vanliga eluttagen inte räcker till. Perfekt vid datorn, tvn och vid tillfällig belysning kring jul mm. I vissa lägen vill man ha grenuttag med strömbrytare och ibland inte. Idag finns det tom grenuttag med överspänningsskydd vilket är ett perfekt val för att skydda känslig utrustning och elektronik.

Grenuttag utomhus.

När man använder grenuttag utomhus är det viktigt att de uppfyller minst IP44 och är tillverkade i hög kvalité. En fast elinstallation är alltid att föredra utomhus och användandet av grenuttag utomhus ska bara ses som en tillfällig lösning. Också viktigt att man väljer rätt produkt där kabel, kontakt och grenuttag klarar av den miljön du tänker använda den i. En populär lösning utomhus är att använda sig av en väggmonterad kabelrulle.

Grenuttag inomhus.

Urvalet av grenuttag för inomhusbruk är riktigt stort. Här kan man välja mellan modeller som är med eller utan strömbrytare. Det finns små smidiga, grenuttag med USB, grenuttag med energispar och grenuttag med överspänningsskydd. Flertalet olika längder och färger att välja på.
Välj alltid grenuttag med petskydd oavsett modell.