Julbelysning och ljusslingor

Julbelysning skapar ett vackert ljus och en härlig stämning. Denna högtid ska fyllas av ljus och värme. Vi har stort utbud inom adventsljusstakar, julstjärnor med LED, ljusslingor till julgranen och mycket fler produkter som höjer känslan till jul. 
Julbelysning som skapar julkänsla! *Beställ i god tid, risk för slutförsäljning*
Se mer julbelysning från Star Trading >

Vår julbelysning.

När det kommer till julbelysning så är vi i Sverige väldigt duktiga på att skapa en stämningsfull ljussättning. Nog den högtiden som det läggs mest tid och omsorg på sin belysning. Folk pyntar och dekorerar i veckor och julbelysningen har en viktig plats i våra hjärtan unden denna perioden.
Förr bestod julbelysningen mest av någon form av adventsljustake och en julgransbelysning men detta har verkligen ändras genom åren. Idag ser vi allt från en diskret stilren julbelysning till storslagna system med diverse blink, ljud mm. Det som är roligt att det finns numera julbelysning för allas smak och urvalet har aldrig varit större.

Vårt utbud av julbelysning.
I år har vi utökat vårt sortiment av julbelysning och satsat en hel del på kopplingsbara system. Ljusslingor för större system som går att bygga ut och styra via sin telefon via WI-FI mm. Att julbelysningen numera domineras av LED istället för glödlampor och microlampor är där ingen frågan om att där är många fördelar med att använda LED istället som julbelysning. Med LED kan du få precis vilket ljusfärg du önskar! Från kallaste vit och nästan blått till varmvitt ombonande ljus. Såklart finns det även i RGB i alla färger man önskar.