Fick- och pannlampor med LED

Ficklampor och pannlampor med LED blir hela tiden bättre och bättre. Idag behöver man inte längre kompromissa mellan låg vikt, mycket ljus och bra batteritid. Fasta ljuslägen, justerbar spridning och steglös reglering är vanligt förekommande, även med vanliga batterier. Flera olika modeller att välja mellan. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att välja rätt fick- eller pannlampa.

Mer om portabel LED belysning

2017 banade väg för ett mycket spännande 2018, och vi på ELDIREKT ser fram emot att följa trenderna och nyheterna till vår elbutik.
Med produkter från flertalet stora leverantörer känner vi att det finns en pannlampa för alla.
Skall du ut och springa i spåret, vandra, rida eller bara ner på stan och handla, tänk även på att en godkänd reflexväst tillsammans med något som lyser i mörkret, dramatiskt ökar säkerheten och ens synlighet. 


Olika modeller

Camping, löpning eller till yrket. Olika pannlampor för olika aktiviteter.
Lys upp mörkret! En lätt pannlampa med justerbar ljusstyrka kanske lämpar sig bättre för arbeten nära inpå, och för den som behöver det där lilla extra ute i skogen kan en extra kraftig ficklampa vara på sin plats.
Inte att glömma när man är på språng, är cykellampan. Flertalet modeller går även att montera som cykellampa, och är den perfekta kombinationen av fritid & arbetslampa.

Lite hjälp på vägen

Att välja rätt pannlampa eller ficklampa kan ibland vara lättare sagt än gjort, men det finns egentligen inget fel, bara mindre och mer praktiskt.  
Uppskattade modeller inom T.ex. eftersökning är kraftigare pannlampor med högt lumental och ställbar ljusbild för att sprida ljuset så mycket som möjligt, och samtidigt ha händerna fria. Inte alltför sällan med möjlighet att ladda i bilen.

För orienteraren är en pannlampa med lägre vikt men fortfarande mycket kraft och brett ljus att föredra.
När det kommer till camping beror det helt på var, när och hur man tänker campa. Men gemensamt är än en gång, mycket ljus och möjlighet att rikta ljuset. Vissa modeller har även funktion för att automatiskt justera ljuset efter rådande omgivningsbelysning, vilket gör att fokus tas bort från pannlampan och tillåter en att njuta av aktiviteten istället.

Många vill istället ha en ficklampa när dom är ute eller i tjänsten, och såklart har vi ett stort utbud av ficklampor att erbjuda. Allt från modeller i robust aluminium till moderna plastblandningar.
Även här återfinns funktioner såsom justerbar ljuskägla, flera ljuslägen, vattenavisande armaturhus & glaskross-tagg. Självfallet med trevliga hölster till många av produkterna.