VISAR 1-40 (47)1 2 Sista 100 per sida

Trädgårdsbelysning Garden LED

Garden LED belysning är utomhusbelysning i hög kvalitet och med enkla plug and play inkopplingar. Detta unika sortiment som vi har i lager, erbjuder coola och spännande lösningar för hur man skapar harmoni och rymd i trädgården med hjälp av belysning.  Belysning för mark, fasad och trädgård som ger det lilla extra till din utomhusmiljö. Designlight använder sig av V2 kontakter och LightsOn använder nya standarden V3. Dessa passar ej tillsammans utan adapter V2-V3.

Garden Trädgårdsbelysning.

När man jobbar med trädgårdsbelysning krävs det en hel del planering. Man vill gärna jobba med en utomhusbelysning som leker med skuggbildning, rätt ljus och en trivsam ljusmiljö att befinna sig i. Många gör ett ganska vanligt fel när det kommer till trädgårdsbelyning och skapar en belysning som är både bländade och ganska störig. För att kunna uppnå en bra belysning utomhus så är det viktigt att all belysning inte bländar... Det ska vara en del av trädgården utan att sticka ut. Sen är det viktigt att man väljer en belysning som fungerar både sommartid och vintertid vilket kanske inte alltid är det lättaste. Ett stort träd med stora blad kan få helt olika upplevelser beroende på årstiden och valet av belysning är inte alltid självklart.

Om att belysa träd.
Att belysa ett träd i sin trädgård är verkligen stiligt! 1-3 ställbara markspotlights med smal belysningsstråle som grävs ner nära stammen är många gånger att föredra. Då kan man lägga ett släpljus längst hela stammen med bra kraft hela vägen upp i kronan. Tack vare att man väljer smalstrålande markspotlights så eliminerar man risken för bländning och ens utomhusbelysning blir en del av ens trädgård.