VISAR 1-40 (92)1 2 3 Sista 100 per sida

Apparatskåp, elskåp & fasadmätarskåp

Välj ett fasadmätarskåp från en av våra välkända leverantörer för att säkerställa hög kvalité och lång livslängd.
Fasadmätarskåpet behöver inte bara dimensioneras för antalet elmätare och den kapacitet som behövs, utan även tåla att sitta ute i vått och torrt. Därför är det extra viktigt att elskåpet tillverkats för våra nordiska förhållanden både vad gäller godstjocklek och rostskydd.

Mer om elskåp

Fasadmätarskåpen finns både för infällt och utanpåliggande montage beroende på vad man har möjlighet till, och kan fås med både en och två platser för elmätare.

Vid nybyggnation är det oftast förmånligt att använda sig av ett markmätarskåp med tillfällig el. På så vis får man tillgång till ström på ett säkert och tillförlitligt sätt under hela bygget och använder därefter mätarskåpet som vanligt.

Vi erbjuder även flertalet apparatskåp av olika modeller och storlekar. Allt från slagtåliga plastkapslingar med hög täthet, till industriskåp i rostfritt stål.

Till vissa modeller av mätarskåp kan man komplettera med fäste för stolpe eller stativ om det inte finns möjlighet att fästa på vägg eller gräva ner under byggnation. Det krävs då att elskåpet håller minst IP24 vilket ofta kan uppnås med tilläggstätning i det fall fasadmätarskåpet inte har det som standard.

Det finns många gånger även möjlighet att komplettera ett fasadmätarskåp med en eller flera delar för olika ändamål. T.ex.
reservkraftsintag, byggkit, fästbygel, telelåda, tätningskit, ombyggnadssats m.m..